Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2020 08:49
Pochettino glad for Mourinho som afløser i Tottenham

Mauricio Pochettino er glad for, at det var José Mourinho, der overtog hans job som manager for Tottenham.


Det var i store kredse ikke særlig populært, da Tottenham i november sidste år fyrede Mauricio Pochettino og erstattede ham med José Mourinho.

Men Mauricio Pochettino var i modsætning til mange af klubbens fans glad for, at det var den karismatiske portugiser, der fik opgaven til at føre London-klubben op i tabellen igen.

De to har gennem en række år haft et fint venskab, der stammer tilbage fra deres fælles fortid i Spanien, hvor Mourinho var træner for Real Madrid, mens Pochettino havde ansvaret for Espanyol.

- Vi har bevaret et godt forhold siden da, og jeg er så glad for, at han har erstattet mig i Tottenham, siger Pochettino ifølge Goal.

Det overrasker dog alligevel argentineren, at det blev Mourinho, der skulle erstatte ham – og ikke omvendt.

- Jeg troede altid, at jeg ville erstatte ham. Han var i Real Madrid. Jeg sagde: ”Måske kan jeg en dag tage din plads i Real Madrid.” Men se hvordan livet udformer sig. Han har taget min plads i Tottenham. Utroligt, ikke?

Pochettino har ikke haft et job i fodboldverdenen siden sin fyring i Tottenham, men han fortæller nu, at han nu er klar til at vende tilbage i jobbet som manager.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED