AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:10:2019 17:16
Pochettino giver opdatering på Lloris’ situation efter skrækskade

Tottenham tabte i lørdagens tidlige kamp med 3-0 til Brighton, hvor Hugo Lloris blev båret fra banen kort inde i kampen med en tilsyneladende slem skulderskade.


Ved Brightons første scoring i opgøret mod Tottenham faldt Hugo Lloris i Tottenham-målet uheldigt ned på skulderen, og han måtte derfor lade sig udskifte og samtidig blive båret fra banen.

- Han er på hospitalet nu. Klubben vil kommunikere mere ud senere, men lige nu bliver vi nødt til at vente. Klubben vil kommunikere noget ud, fordi jeg tror, at der er et stort problem hans arm, sagde Tottenhams manager Mauricio Pochettino efter kampen ifølge ESPN.

- Skaden havde kæmpe indflydelse, da det skete efter tre minutter. Det havde stor indflydelse på kampen. At indkassere og miste din kaptajn var naturligvis et stort problem for holdet.

- Efter 30 minutter var det 2-0, og vi forsøgte at finde løsningerne, men det var umuligt. Det er svært i øjeblikket, men vi bliver nødt til at kæmpe videre.

Tottenham er inde i en forfærdelig periode, hvor de blandt andet fik et kæmpe nederlag i Champions League i tirsdags med 7-2 mod Bayern München.

Før kampen mod Brighton sagde Pochettino, at han ønsker at blive i klubben i flere år endnu, men presset er stort på den ellers så velansete manager i øjeblikket.

- Jeg er ked af det på fansenes vegne. Da vi var på toppen, stod vi sammen, og under denne svære periode bliver vi nødt til at stå sammen igen, sluttede Pochettino.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED