AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2019 09:22
Pochettino er klar til at nedlægge veto mod ny kontrakt til Tottenham-stjerne

Jan Vertonghen har ikke nødvendigvis gjort sig fortjent til en ny kontrakt, mener Mauricio Pochettino angiveligt.


Mauricio Pochettino er ikke overbevist om, at Tottenham bør tildele Jan Vertonghen en kontraktforlængelse, eftersom belgieren ikke har ramt sit vanlige niveau under sæsonstarten.  Det erfarer Football Insider, som plejer at være pålidelige med Tottenham-nyheder.

Vertonghen har været en profil gennem Pochettinos seks år som træner for klubben, men der er tegn på, at alderen måske er begyndt at indhente forsvareren.

Hans kontrakt udløber efter denne sæson, men sidste uge kunne engelske medier berette, at klubledelsen var klar til at tilbyde Vertonghen en forlængelse.

En kilde fortæller dog til Football Insider, at Pochettino og trænerstaben ikke er overbeviste om, at det er dét rette at forlænge med den 32-årige midterforsvarer.

Så medmindre præstationer fra belgieren bliver bedre, skal han ikke forvente en ny kontrakt, selvom han angiveligt selv er ivrig efter at blive i klubben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED