AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:08:2019 21:36
Pochettino efter nederlag: Vi manglede kvalitet

Tottenham-manager Mauricio Pochettino var tilfreds med store dele af søndagens nederlag til Newcastle, men indrømmede, at spillerne manglede den sidste kvalitet.


Tottenham løb højst overraskende ind i et nederlag i tredje runde, da Newcastle gæstede White Hart Lane. Spurs dominerede store dele af opgøret, men midtvejs i første halvleg lykkedes det alligevel gæsterne at komme i front, da Joelinton sparkede bolden ind bag Hugo Lloris.

Trods den spillemæssige dominans havde Tottenham omvendt svært ved at spille sig frem til de store chancer, og efter kampen var det noget som frustrerede manager Mauricio Pochettino.

- Kigger vi på boldbesiddelsen kan jeg kun være tilfreds, fordi vi dominerede bolden. I dag havde vi dog brug for mere. Vi manglede den individuelle kvalitet til at afgøre kampen, udtalte den argentinske manager efter kampen og fortsætte:

- Newcastle stod godt på banen og gjorde det svært for os, men jeg synes også, at vi manglede det sidste mod til at spille igennem deres kæder. Det skal vi gøre bedre inden næste weekend, sluttede Mauricio Pochettino.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED