AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2019 10:01
Pochettino: Dette Spurs-hold er ikke det bedste - endnu

Mauricio Pochettino mener ikke, at det nuværende Tottenham-mandskab er det bedste hold, han har haft.


2018/19-sæsonen var muligvis den bedste sæson i mange år for Tottenham.

The Lilywhites nåede finalen i Champions League og lå halvvejs i sæsonen næsten side om side med Liverpool og Manchester City i ligaen. I anden halvdel af sæsonen gik det lidt nedad bakke, men klubben endte alligevel som nummer fire.

I løbet af sommeren er der blevet hentet flere nye prominente navne til klubben, men indtil videre har det ikke just givet afkast på banen, og det er Mauricio Pochettino ikke bange for at indrømme.

- Vi må se i efter sæsonen. I øjeblikket mener jeg ikke, at dette er det bedste hold. Ser man udelukkende på resultater er det nemt at sige, at holdet i sidste sæson var bedre, fordi vi nåede finalen i Champions League. Men vi vil se, om vi kan gentage det, eller hvis vi vinder et trofæ, kan vi måske snakke om, at dette er det bedste hold, siger Mauricio Pochettino ifølge Goal.  

Hidtil har Tottenham fået otte point i fem Premier League-kampe, mens klubben lidt skuffende satte en 0-2-føring over styr mod Olympiakos i Champions League, hvor klubben måtte nøjes med 2-2.

Spillere som Fernando Llorente og Kieran Trippier er fortid i klubben, mens blandt andre Giovani Lo Celso og Tanguy Ndombélé er stødt til truppen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED