AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2019 12:53
Pochettino: Dette har været min bedste sæson for klubben

Mauricio Pochettino føler, at dette har været Tottenhams bedste sæson, siden han overtog trænersædet for fem år siden.


Tottenham er sluttet højere i tabellen i tidligere sæsoner end den fjerdeplads,  Christian Eriksen skød klubben til med sin udligning mod Everton søndag,  men Mauricio Pochettino føler stadig, at dette har været holdets bedste sæson.

Den kan nemlig også slutte storartet,  hvis man besejrer Liverpool i Champions League-finalen,  men uanset udfaldet er Tottenham-træneren umådeligt stolt af sit mandskab.

- Jeg vil gerne lykønske mine spillere. De er superhelte, og jeg er så stolt af dem, og måden, de har opført sig på, og det, de har opnået,  er ikke til at tro,  sagde Pochettino efter 2-2 kampen mod Everton.

- Fire gange er vi sluttet i top fire,  fire gange har vi kvalificeret os til Champions League,  og prikken over I'et bliver dette års finale.

-  Jeg føler virkelig, dette er vores bedste sæson i fem år.  Jeg er så glad over, hvad vi har opnået denne sæson, og det er måske svært at vurdere nu, men over tiden vil folk indse,  hvor stort det er.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED