AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2018 18:17
Pochettino: Brexit og nyt stadion skyld i manglende transfers

Det blev aldrig til indkøb af nye spillere i dette transfervindue, og det findes der et par konkrete årsager til. Mauricio Pochettino er dog stadig tilfreds med sin trup og kalder klubben for modig.


Mauricio Pochettino tager imorgen hul på sin femte sæson som Tottenham-manager, og han har i de seneste sæsoner lagt klubben stabilt i toppen af rækken på trods af et ungt mandskab, hvor der ikke er blevet brugt astronomiske pengebeløb.

Klubben er i øjeblikket ved at færdiggøre bygningen af deres nye stadion, hvilket har været en stor udgift, og samtidig har Storbritanniens exit fra EU haft betydning for priserne, hvilket ifølge Pochettino også har holdt Spurs fra at overbetale for spillere. Pundet er faldet i forhold til Euroen, hvilket har gjort spillere fra mange europæiske klubber dyrere for Premier League-holdene.

- Klubben har vist, at den er modig. At bygge et nyt træningsanlæg, bygge et splinternyt "players lodge" (nye spillerfaciliteter med restaurant, eget spillerhotel og andet), bygge et nyt stadion, der koster £1bn, og ikke bare £400m, som det er foreslået andre steder. Tilmed er der Brexit, som har gjort det hele værre, da udgifterne nu bliver 30 % højere. Det er drama, og jeg føler med det engelske folk. 

- Derudover har klubben også være modige ved at beholde alle sine bedste spillere. Folk siger mange ting, men man burde måske sige "Tottenham hentede ikke nye spillere, men det er bedre at beholde sine bedste spillere", har Pochettino fortalt ifølge Independent, inden han lovpriste beslutningen om ikke at gøre noget forhastet i den sidste time af transfervinduet.

- Vi er en klub, der er kendetegnet ved ikke bare at købe for at købe. Også selvom det er på mode overalt, og selvom vi måske var den eneste klub i Europa, der ikke hentede spillere. Det kan se skidt ud på grund af offentlighedens modtagelse og fodboldens historie, men det var vores beslutning - at beholde vores bedste spillere og hele truppen. Det er en modig beslutning. 

Tottenham hentede ganske vist ingen nye ansigter til Hotspur Way, men til gengæld fik klubben henover sommeren forlænget kontrakter med Harry Kane, Davinson Sanchez, Son Heung-Min, Erik Lamela og Harry Winks. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED