AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2019 11:18
Pochettino advarer Eriksen: Genfind fokus - eller ryg af holdet

Mauricio Pochettino har givet klar besked til sine spillere om, at de skal have fuld fokus på Tottenham for ikke at blive sat af holdet.


Hverken Victor Wanyama eller Christian Eriksen fik gennemført et klubskifte i sommerens transfervindue, men selvom duoen forsøgte at forlade Tottenham, er løbet ikke kørt for dem i London-klubben.

For at få spilletid kræver det dog, at de fokuserer udelukkende på Tottenham, og Mauricio Pochettino fortæller, at begge spillere er med i planerne.

- Nu er det tid til at være positiv. Victor Wanyama er i mine planer. Christian er mine planer. Nu får de samme muligheder for at spille som alle andre spillere. Før forstod jeg, at de var i en vær situation, og vi forsøger altid at hjælpe dem og klubben. Men som jeg sagde, var det ikke nemt, siger Mauricio Pochettino ifølge Goal.

- Nu skal vi starte med at vinde kampe. Det er vores mål. Genfind fokus, og dem der ikke har genfundet fokus kommer til at være ude.

Tottenham-manageren har gennem sommeren kunne se, at der har været utallige rygter om spillerne fra sidste sæsons nummer fire i Premier League, og argentineren mener, at der ikke er andre klubber, der er omkranset af lige så mange rygter.

- Jeg tror, vi alle blev enige om, at Tottenham altid har flere rygter end andre klubber, lyder det fra Mauricio Pochettino.

Tottenham skal i eftermiddag forsøge at få tre point i hus hjemme mod Crystal Palace.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED