Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:10:2020 21:56
PLBOLD kårer: Sommerens fem bedste 'value-for-money'-signings

Vi har givet vores bud på de fem bedste 'value-for-money'-signings for sommerens tranfervindue.


Transfervinduet i Premier League lukkede i for 10 dage siden.

I den anledning har vi kigget alle sommerens transfers igennem og givet vores bud på de fem bedste 'value-for-money'-signings. 

Nedenstående spillere er valgt ud fra betingelserne om, at det skal være et permanent køb - dvs. ikke spillere, som er blevet hentet på lejeaftaler eller frie transfers.

1. Thiago Alcantara - Liverpool
Pris: Omkring 220 millioner kroner

Vi er ikke de eneste, der ser spanieren som det bedste køb af alle Premier League-klubber denne sommer. Liverpool har hentet en spiller, som lige har vundet The Treble med Bayern München i Tyskland, og det er efterhånden et stykke tid siden, at Liverpool har hentet en spiller fra den absolutte øverste hylde. Thiago giver Klopp & Co. en ny dimension og flere muligheder at spille på, og der er heller ingen tvivl om, at holdkammeraterne i Liverpool er glade for at få en spiller med Thiagos kvaliteter ind på holdet. 

2. Thomas Partey - Arsenal
Pris: 372 millioner kroner.

Arsenal har i meget lang tid haft brug for en ægte leder på defensiven - en ægte Vieira-type, som kan deltage i det offensive, men vigtigst af alt være ankermand på den defensive midtbane. Det har de fået i Thomas Partey, som muligvis er en af de bedste på sin position. Defensiven har været Arsenals akilleshæl de seneste mange år, og han vil uden tvivl kunne give forsvaret mere sikkerhed.

3. Pierre-Emile Højbjerg - Tottenham
Pris: Omkring 120 millioner kroner

Når en af Big Six-klubberne skal styrke deres startellever koster en spiller oftest over 200 millioner kroner, men det har ikke været tilfældet med Højbjerg. Godt nok havde han kun et år tilbage af sin kontrakt, men det ændrer ikke på, at Mourinho har fået en solid forstærkning til sit ugentlige holdkort for en rigtig skarp pris. 

4. Emiliano Martinez - Aston Villa
Pris: Omkring 125 millioner kroner

Et enkelt point var Aston Villa fra at rykke ned i sidste sæson. Målet er igen i år at overleve i Premier League, og med købet af Emiliano Martinez har de i den grad øget deres chancer. Han har allerede reddet dem flere point og kommer uden tvivl til at redde flere i løbet af sæsonen. De har fået en målmand med et solidt bundniveau og et rigtig højt topniveau. Han kunne godt ende med at være kandidat til årets signing, når sæsonen er færdigspillet.

5. Allan - Everton
Pris: Omkring 185 millioner kroner

Ancelottis ankomst har betydet, at Everton kan hente spillere fra en ny hylde, og det har de gjort med købet af Allan. Et midtbanegeneral, som ikke kun tager sig af de defensive pligter. En habil spilfordeler, som også giver noget energi og lederskab til Ancelottis mandskab, da han ikke er bleg for at sætte en hård tackling ind. Everton ser ud til at have lavet en rigtig god handel her.

Det skal pointeres, at James Rodriguez ikke er på denne liste, da han angiveligt skiftede til Everton for 0 kroner, selvom han ikke havde kontraktudløb med Real Madrid. De var efter sigende opsatte på at få ham af lønningslisten.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED