AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:08:2018 08:25
PLBOLD KÅRER: Her er rundens hold for 2. spillerunde

Vi har givet vores bud på de bedste elleve spillere fra første spillerunde samt en bænk på syv spillere.


Endnu en rundes Premier League-fodbold er overstået, og det er tid til at kåre rundens hold.

Herunder kan du se de elleve spillere, som vi mener, har fortjent en plads på holdet forbeholdt rundens allerbedste spillere.

Målmand: Neil Etheridge - Cardiff

Den filippinske målmand havde redning på redning, og som om det ikke var nok, blev han også Cardiffs helt store helt for anden kamp i streg, da han endnu engang nappede et straffespark i kampen mod Newcastles døende minutter.

Højreback: Kieran Trippier - Tottenham

Han forsvarer godt, men angriber endnu bedre, og det viste den engelske back også i kampen mod Fulham. Trippiers højreben er skruet godt på, og han fik sendt flere god indlæg ind i feltet og har formentlig slået Christian Eriksen af pinden på dødbolde efter en fremragende frisparksmål.

Midterforsvarer: Steve Cook - Bournemouth

Defensiven var Bournemouths akilleshæl sidste sæson, og selvom det ikke lykkedes The Cherries at holde nullet mod West Ham, var midterforsvareren et fuldkomment bæst i kampen - først med en assist til Callum Wilson og efterfølgende med et kampvindende hovedstødsmål.

Midterforsvarer: Virgil Van Dijk - Liverpool

Hollænderen har endnu engang høstet store roser for sin præstation mod Crystal Palace, hvor han dirigerede Liverpool til sejr fra bagkæden og registrerede klubbens andet clean sheet denne sæson 

Venstreback: Marcos Alonso - Chelsea

Det var enten Alonso eller Benjamin Mendy, som løb med denne plads, men hvor Mendy stod noteret for to assists mod et svagt spillende Huddersfield-mandskab, lavede Alonso både én assist og ét mål mod lokalrivalerne fra Arsenal i topopgøret på Stamford Bridge.

Central midtbane: Will Hughes - Watford 

Han knoklede hårdt på midtbanen i Watfords sejr over Burnley, lavede flest tacklinger i hele kampen og toppede en fin præstation af med et mål.

Central midtbane: David Silva - Manchester City

Spanieren gjorde sit lille søn stolt med sin præstation mod Huddersfield, for Silva var noget nær urørlig kampen igennem og scorede et majestætisk frisparksmål for at sætte prikken over i'et på en noget nær komplet kamp.

Højre midtbane: Theo Walcott - Everton

Den hurtige englænder havde muligvis sin bedste kamp i Everton-trøjen til dags dato, da han først åbnede scoringen for Everton og senere havde næstsidste fod på Richarlisons mål.

Venstre midtbane: Richarlison - Everton

Brasilianeren fortsatte sin fine form fra første spillerunde og tilføjede endnu et mål til statistikken. Sidste sæson startede han også sublimt for Watford, men kan han fortsætte sin nuværende form, forstår man bedre, hvorfor Everton betalte £40 millioner.

Angriber: Troy Deeney - Watford

Watford har haft en horribel målscoringsstatistik på udebane og havde før lørdagens kamp ikke scoret ét eneste mål ude siden 21 januar, men med et mål og en assist var Deeney med til at ophæve forbandelsen mod Burnley.

Angriber: Sergio Aguero - Manchester City

Det er svært at se bort fra en angriber, der scorede sit niende Premier League-hattrick i kampen mod Huddersfield og nu nærmer sig Alan Shearers rekord på 11 hattricks. 

Indskiftere:

Ederson, Shane Duffy, Benjamin Mendy, Sadio Mané, Glenn Murray, Pascal Gross, James Maddison


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED