PLBOLD kårer: Her er Rundens Hold

Af Morten Bruun Jørgensen
20.10.2020 Kl. 10:01
Femte spillerunde er færdigspillet, og vi kårer nu Rundens Hold.

I løbet af de seneste dage har alle hold i Premier League været i aktion, og dermed er det blevet tid til at kåre Rundens Hold efter en runde, hvor der blev spillet uafgjort i seks kampe.

Herunder følger Rundens Hold for femte runde:

Målmand: Nick Pope (Burnley)
Burnley spilled 0-0 mod West Bromwich, og det havde Nick Pope en stor andel i, for den engelske landsholdsmålmand diskede op med flere gode redninger.

Højre back: Aaron Wan-Bissaka (Manchester United)
Englænderen spillede en god kamp for Manchester United i sejren mod Newcastle, hvor han bidrog med en scoring til sidst i opgøret.

Midterforsvarer: Harry Maguire (Manchester United)
Han scorede Manchester Uniteds første mål mod Newcastle, hvor han samtidig også spillede en god kamp i det centrale forsvar.

Midterforsvarer: Ruben Dias (Manchester City)
Det lykkedes for portugiseren at holde Pierre-Emerick Aubameyang i kort snor, da Manchester City fik et rent bur mod Arsenal.

Venstre back: Max Kilman (Wolves)
Han har fået chancen de seneste kampe, og den har han grebet. Blev kåret til kampens spiller i mandagens sejr mod Leeds, hvor Wolves holdt nullet.

Højre kant: James Rodriguez (Everton)
Colombianeren spillede endnu engang en god kamp på kanten for Everton, der spillede 2-2 mod Liverpool. Stod bag assisten til det første mål.

Central midtbanespiller: Bruno Fernandes (Manchester United)
Brændte et straffespark i første halvleg, men han fik både lavet et mål og en assist i anden halvleg. Flot kamp af portugiseren.

Central midtbanespiller: Ross Barkley (Aston Villa)
Han er kommet rigtig godt i gang i Aston Villa, hvor han søndag blev matchvinder i udekampen mod Leicester med en scoring til allersidst.

Venstre kant: Heung-Min Son (Tottenham)
Sæsonen er startet helt fantastisk for sydkoreaneren, som stod bag et mål og en assist i Tottenhams kamp mod West Ham.

Angriber: Timo Werner (Chelsea)
Chelsea-angriberen scorede to gange i kampen mod Southampton, hvor han virkelig viste sin klasse.

Angriber: Harry Kane (Tottenham)
To mål og en assist på blot 15 minutter. Det var virkelig imponerende, og englænderen spillede en god kamp for Tottenham, der dog smed sejren.