Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2020 12:01
PLBOLD kårer: Her er Rundens Hold

Femte spillerunde er færdigspillet, og vi kårer nu Rundens Hold.


I løbet af de seneste dage har alle hold i Premier League været i aktion, og dermed er det blevet tid til at kåre Rundens Hold efter en runde, hvor der blev spillet uafgjort i seks kampe.

Herunder følger Rundens Hold for femte runde:

Målmand: Nick Pope (Burnley)
Burnley spilled 0-0 mod West Bromwich, og det havde Nick Pope en stor andel i, for den engelske landsholdsmålmand diskede op med flere gode redninger.

Højre back: Aaron Wan-Bissaka (Manchester United)
Englænderen spillede en god kamp for Manchester United i sejren mod Newcastle, hvor han bidrog med en scoring til sidst i opgøret.

Midterforsvarer: Harry Maguire (Manchester United)
Han scorede Manchester Uniteds første mål mod Newcastle, hvor han samtidig også spillede en god kamp i det centrale forsvar.

Midterforsvarer: Ruben Dias (Manchester City)
Det lykkedes for portugiseren at holde Pierre-Emerick Aubameyang i kort snor, da Manchester City fik et rent bur mod Arsenal.

Venstre back: Max Kilman (Wolves)
Han har fået chancen de seneste kampe, og den har han grebet. Blev kåret til kampens spiller i mandagens sejr mod Leeds, hvor Wolves holdt nullet.

Højre kant: James Rodriguez (Everton)
Colombianeren spillede endnu engang en god kamp på kanten for Everton, der spillede 2-2 mod Liverpool. Stod bag assisten til det første mål.

Central midtbanespiller: Bruno Fernandes (Manchester United)
Brændte et straffespark i første halvleg, men han fik både lavet et mål og en assist i anden halvleg. Flot kamp af portugiseren.

Central midtbanespiller: Ross Barkley (Aston Villa)
Han er kommet rigtig godt i gang i Aston Villa, hvor han søndag blev matchvinder i udekampen mod Leicester med en scoring til allersidst.

Venstre kant: Heung-Min Son (Tottenham)
Sæsonen er startet helt fantastisk for sydkoreaneren, som stod bag et mål og en assist i Tottenhams kamp mod West Ham.

Angriber: Timo Werner (Chelsea)
Chelsea-angriberen scorede to gange i kampen mod Southampton, hvor han virkelig viste sin klasse.

Angriber: Harry Kane (Tottenham)
To mål og en assist på blot 15 minutter. Det var virkelig imponerende, og englænderen spillede en god kamp for Tottenham, der dog smed sejren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED