Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2020 15:17
PLBOLD kårer: Her er Rundens Hold

Anden spillerunde er blevet færdigspillet, og vi kårer nu Rundens Hold.


I løbet af de seneste dage har alle hold i Premier League været i aktion, og dermed er det blevet tid til at kåre Rundens Hold efter en runde, hvor der blandt andet var et overraskende nederlag til Manchester United.

Herunder følger Rundens Hold for anden runde:

Målmand: Emiliano Martinez (Aston Villa)
Aston Villas nye førstemålmand startede med at holde buret rent i en smal 1-0-sejr mod Sheffield United. Her diskede han op med en straffesparksredning, og det var helt afgørende.

Højre back: Tariq Lamptey (Brighton)
Den unge englænder er blevet rost til skyerne for sin præstation mod Newcastle, og det er med god grund. For han var fantastisk. Særdeles stærk i offensiven og påpasselig defensivt.

Midterforsvarer: Ben White (Brighton)
Han havde godt styr på Andy Carroll og Callum Wilson, der hver især kan være en mundfuld. Samtidig var han som vanligt dygtig på bolden for Brighton, der holdt målet rent.

Midterforsvarer: Ezri Konsa (Aston Villa)
Blev matchvinder i Aston Villas vigtige sejr mod Sheffield United, hvor han samtidig stod rigtig godt i defensiven sammen med Tyrone Mings.

Venstre back: James Justin (Leicester)
Han blev igen brugt på venstre back, og igen leverede englænderen en god præstation. I 4-2-sejren mod Burnley stod han for målet til 3-1.

Højre kant: James Rodriguez (Everton)
Et mål og en assists tegnede den colombianske stjerne sig for i weekenden for Everton. Flot kamp.

Central midtbanespiller: Kevin De Bruyne (Manchester City)
Forrygende kamp af belgieren i Manchester City sejr på den svære udebane i Wolves. Han både scorede og lagde op til et mål. Derudover det helt store omdrejningspunkt som altid.

Central midtbanespiller: Mateusz Klich (Leeds)
Leeds fik sæsonens første point i sejren mod Fulham, og det havde polakken en stor andel i. Han scorede et mål og lavede en assist.

Venstre kant: Heung-Min Son (Tottenham)
Fire mål taler helt for sig selv.

Angriber: Harry Kane (Tottenham)
Fire assists og en scoring. Imponerende kamp af englænderen, som derudover fik to mål annulleret for offside.

Angriber: Dominic Calvert-Lewin (Everton)
Englænderen fortsætter med at imponere, og han lavede hattrick i Evertons flotte 5-2-sejr mod West Bromwich.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED