AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2020 16:55
PLBOLD kårer: Her er Premier Leagues 10 bedste midterforsvarere

PLBOLD.dk vil nu kåre de 10 bedste midterforsvarere i Premier League.


Inden Premier League-sæsonen starter op igen, vil vi her på PLBOLD.dk lave en række af kåringer på de forskellige positioner på banen.

Det er altid svært at lave kåringer og især finde ud af hvilke kriterier, der skal i spil. Vi har valgt følgende kriterier, som vi tager udgangspunkt i, når vi skal kåre de 10 bedste spillere på en given position.

● Generelle præstationer gennem 2018/19- og 2019/20-sæsonen
● Præstationer i alle turneringer tæller med
● Præstationer i denne sæson vægter højere end i sidste sæson
● Præstationer i Premier League vægter højere end Superligaen og the Championship fx

10. Tyrone Mings (Aston Villa)
I løbet af de seneste to sæsoner har englænderne virkelig forbedret sig, og han har nu virkelig spillet sig ind i varmen på det engelske landshold. Det vidner om, at han er blevet en super dygtig midterforsvarer.

9. Victor Lindelöf (Manchester United)
Det er blevet langt mere stabilt, hvad svenskeren præsterer, og det er ret tydeligt, at Harry Maguires ankomst kun har gjort ham bedre og mere sikker. Nogen verdensklassespiller bliver Lindelöf dog næppe.

8. Antonio Rüdiger (Chelsea)
Skader har plaget den store tysker, der regnes som Chelseas bedste midterforsvarer. Det har også været tydeligt, idet han har spillet for the Blues, når han har været skadesfri.

7. Caglar Soyüncü (Leicester)
Hvis vi udelukkende tog denne sæson i betragtning, ville han nok være placeret en anelse højere på listen, men i sidste sæson spillede tyrkeren stort set ikke. Niveauet i denne sæson er også dalet en anelse efter jul.

6. Joel Matip (Liverpool)
Han var så god i sidste del af sidste sæson og starten af denne sæson, at han holdt Joe Gomez på bænken, men nu er Matip igen blevet henvist til en reservetjans. Hans niveau er dog virkelig blevet højt.

5. Jonny Evans (Leicester)
Bundsolid. Det er nok det ord, der beskriver nordireren allerbedst. Han laver kun sjældent fejl, og han har virkelig gjort det godt for Leicester de seneste par sæsoner. Burde kunne spille for stort set alle Premier League-klubber.

4. Joe Gomez (Liverpool)
Potentialet har længe været der, og nu bliver det udfoldet for alvor. Han kom skidt i gang med denne sæson, men sidenhen har han været strålende for Liverpool. Men man bliver næppe en dårligere spiller at være makker til Virgil van Dijk.

3. Aymeric Laporte (Manchester City)
Skader har virkelig ødelagt meget for franskmanden, der i perioder har vist sig at være på niveau med Virgil van Dijk. Men den lille mængde spilletid gør, at han har virket lidt rusten, og derfor må han nøjes med tredjepladsen.

2. Harry Maguire (Manchester United)
Man må bare tagen hatten af for englænderen. Han har ikke virket tynget af titlen som verdens dyreste forsvarsspiller, og han har nærmest fra dag ét overtaget dirigentstokken i Manchester Uniteds bagkæde. Der er dog stadig et stykke vej op til førstepladsen.

1. Virgil van Dijk (Liverpool)
Ingen er i lige nu nærheden af hollænderen. Han er Premier Leagues ubestridt bedste midterforsvarer, og han er en sand klippe for Liverpool. Samtidig er han også et giftigt våben i modsatte ende.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED