AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:05:2020 11:19
PLBOLD kårer: Her er 10 af de største "forrædere" i Premier League-historien

Vi har fundet 10 spillere, som lod sig lokke af tanken om en højere løn, flere trofæer eller mere prestige, selvom det for evigt har givet dem et blakket ry hos deres gamle klub.


 

Paul Ince:

Ince får en plads af flere forskellige årsager;  Først gjorde han sig upopulær hos West Ham-fansene for at være blevet fotograferet iført en Manchester United-trøje, længe før han i sidste ende endte på Old Trafford.

Senere repræsenterede han så Manchester Uniteds ærkerivaler fra Liverpool, og i dag er han en meget lidt vellidt fodboldkommentator, som elsker at kommede med chokerende påstande for at skabe overskrifter.

 

Carlos Tevez:

City var ikke den samme magtfaktor, som de er i dag, da Tevez skiftede til Etihad Stadium, men allerede da var et skifte fra den ene Manchester-klub til den anden ikke noget, man blev synderligt populær på.

Argentineren blev kun mindre vellidt hos sine gamle fans, da han netop havde stor succes med at bringe lokalrivalerne frem som ny engelsk eliteklub.

 

Eric Cantona

Manden, som i manges øjne kickstartede Ferguson-æraen i Manchester United, forlod Leeds til fordel for klubbens bitre rivaler for blot £1,2 millioner.

Det faldt sjovt nok ikke i særligt god jord hos Leeds-tilhængerne.

 

Nick Barmby

Barmby blev den første spiller siden 1959 til at skifte fra Everton til lokalrivalerne fra Liverpool.

Her fik han mestendel lov at sidde på bænken, så set i retrospekt havde det måske været bedre, hvis han var blevet hos de blå.

 

William Gallas

Uanset hvordan man vender og drejer det, ser det aldrig helt godt ud, når man har repræsenteret alle tre af de store Londonklubber.

Han truede angiveligt Chelsea med at score selvmål, hvis ikke klubben lod ham skifte til Arsenal.

 

Wayne Rooney

En ung Wayne Rooney burde måske have holdt sin mund, da han udtalte "Once a blue, Always a blue" kort før, han så skiftede de blå farver i Everton ud med Manchester Uniteds røde.

Rooney har aldrig lagt skjul på, at han fortsatte med også at være fan af Everton, men efter skiftet til Old Trafford var han ikke en populær mand på Merseyside.

 

Jermain Defoe

Angriberen har repræsenteret et væld af klubber gennem sin mangeårige karriere, så klubloyalitet er måske ikke Defoes stærke side.

Han indleverede i hvert fald en transferanmodning dagen efter, at West Ham rykkede ned og endte med at skifte til Londonrivalerne fra Tottenham.

 

Harry Redknapp

Først skiftede trænerikonet fra Portsmouth til rivalerne fra Southampton. Derefter forlod han Southampton til fordel for Portsmouth, da han var rykket med Saints ned i The Championship.

Senere forlod han så Portsmouth til fordel for Tottenham, hvilket gjorde West Ham-fansene vrede.

 

Ashley Cole

"Cashley" Cole som han måske er bedre kendt som i andre kredse orkestrerede selv sit skifte til Chelsea, selvom han var fan af Arsenal fra barnsben af.

Der var beskyldninger om ufine metoder og "tapping up" uden Arsenals tilladelse, og samtidigt gjorde han sig endnu mere upopulær blandt tilhængerne, da han brokkede sig over den kontraktforlængelse, Arsenal havde tilbudt ham.

Den ville have gjort ham til mangemillionær, men han kunne blive en endnu større mangemillionær i Chelsea. Det blev han.

 

Sol Campbell

Campbell kunne stadig være elsket af Tottenham-tilhængerne i dag, havde han valgt alle andre klubber i verden at skifte til end Arsenal.

I stedet valgte han at lade sin kontrakt løbe ud og skrive kontrakt med ærkerivalerne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED