AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:06:2020 20:00
PLBOLD kårer: Fem PL-klubber med det bedste slutprogram

Premier League er omsider igen på trapperne - derfor har vi set nærmere på det afsluttende kampprogram, som de fleste nok har glemt alt om. Vi vurderer ud fra ligaens sidste fem runder.


Manchester City

Newcastle (H), Brighton (U), Bournemouth (H), Watford (U), Norwich (H)

Skulle Citys andenplads være i fare ved sæsonens slutspil, kunne de ikke have ønsket sig mere fordelagtige sidste fem kampe. Det er skræddersyet til 15 point og en cementering af sølvmedaljen.

West Ham 

Burnley (H), Norwich (U), Watford (H), Manchester United (U), Aston Villa (H)

Dette er særligt lækkert for West Ham med klubbens placering i tabellen taget i betragtning. The Hammers er trods en stærk spillertrup på uforklarligvis havnet midt i nedrykningskampen, og som det har set ud i løbet af sæsonen, vinder de ikke bare lige tre-fire kampe for sjov. Med dette slutprogram kunne der dog ikke være lagt mere op til et 'Great Escape'. Vi forventer mindst 10 point ud af 15 mulige for West Ham, og så bør de til gengæld også forvente at se sig selv i Premier League i næste sæson.

Wolves

Sheffield United (U), Everton (H), Burnely (U), Crystal Palace (H), Chelsea (U)

Wolves plejer godt nok at have problemer mod de mindre hold, så det er lige før, at Chelsea ude er deres nemmeste kamp her. Når det så er sagt, vil de orange ulve ikke være skræmte over at se, hvem de skal op imod i de sidste fem spillerunder. Tabellens kontekst gør dette endnu mere interessant, da det giver dem en eminent mulighed for at ende i top seks, som de lige nu kun er to point fra at nå. Får de stablet et run sammen, er 13 point i de sidste fem runder ikke umuligt - ellers vil 10 point også være godkendt.

Tottenham

Bournemouth (U), Arsenal (H), Newcastle (U), Leicester (H), Crystal Palace (U)

Der et par gode hold i mellem, men til Tottenhams fordel er de to svære kampe imod Arsenal og Leicester på hjemmebane, mens de stadig vil være favoritter i deres tre udekampe. Det bliver ikke en hurtig tur i parken, men omstændighederne ligger ikke desto mindre op til, at Spurs kan redde sæsonen en smule. Lige nu ligger de nummer ni, så alt fra 11 point og opefter bør tjene dem en placering eller tre.

Everton

Southampton (H), Wolves (U), Aston Villa (H), Sheffield United (U), Bournemouth (H)

Udekampene bliver svære, men ellers er de tre andre modstandere overkommelige opgaver for The Toffees, der ydermere har fordelen af at slutte af med tre hjemmekampe i de sidste fem runder. Med Evertons skuffende nuværende placering som 12'er in mente, vil det give Merseyside-klubben god mulighed for at slutte godt af og ende i den bedste halvdel af tabellen. 10 point her bør være et klart mål.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED