Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2021 07:25
Planen er lagt: FIFA's VM-planer går fremad

FIFA mener det alvorligt, når de siger at der skal være VM hvert andet år. Nu er de klar til at tage næste skridt i den retning.


I disse måneder kæmper FIFA ihærdigt for at deres magt forøges og hvad er bedre til dét formål end at fylde det meste af fodboldkalenderen?

Derfor har det internationale fodboldforbund lagt en plan for hvordan man får VM hvert andet år. Nu er man klar til at tage næste skridt. Det skriver The Athletic-journalisten Matt Slater.

Planen er at man samler alle andre forbund end det europæiske (UEFA, red.) og tvinger sit mål om VM hvert andet år igennem.

Næste trin er at offentliggøre resultaterne af en række undersøgelser, hvor man har talt med fodboldfans om muligheden for at verdensmesterskaberne finder sted oftere.

Her er det især unge fans og fans der er ligeglade med EM, der skal sættes for FIFA's vogn. De menes nemlig at kunne bruges som bevis for at FIFA's storstilede planer har folkelig opbakning.

Ifølge journalisten er FIFA altså ved at bygge momentum, uanset hvad de europæiske fodboldbosser måtte have at sige til det. Et større slag synes at vente lige om hjørnet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE