Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2020 10:44
Planen er lagt: Arteta har udpeget de næste to store signings

Mikel Arteta har udset sig de næste to store Arsenal-signings.


Arsenal var i den grad aktive i sommerens transfervindue, hvor The Gunners bl.a. hentede Willian, Gabriel, Pablo Mari, Cedric Soares og Thomas Partey på permanente aftaler.

Mikel Arteta er dog langt fra færdig med at styrke sit mandskab.

Ifølge AFCBell, der breakede Thomas Parteys skifte til Arsenal samt detaljerne bag skiftet, melder i dag, at Mikel Arteta har udpeget de to spillere, som han håber på at bringe til Arsenal. 

Den første signing, som Arteta håber på at få på plads i januarvinduet, er Dominik Szoboszlai fra RB Salzburg. 

Den ungarske kantspiller har imponeret for det østrigske mandskab og står i denne sæson noteret for fem mål og ni assists i 13 kampe.

Den anden spiller, som London-klubben vil forsøge at hente næste sommer, er Houssem Aouar fra Lyon. En spiller, som Mikel Arteta også var interesseret i sommerens transfervindue, men valgte i stedet at bruge midlerne på Thomas Partey. 

Et køb af Houssem Aouar var kun muligt, hvis Arsenal solgte en eller to spillere for et større beløb, men det skete ikke. 

VIND FOOTBALL MANAGER 21 HER:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED