AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:08:2020 21:08
Plan B: Chelsea har udset sig Real Madrid-spiller

Frank Lampard har udset sig en Plan B, hvis det ikke lykkes at bringe Ben Chilwell til Stamford Bridge. Det skriver Sky Sports.


Roman Abramovich har taget spenderbukserne i dette transfervindue.

Chelsea har allerede sikret sig Timo Werner og Hakim Ziyech, og The Blues arbejder også hårdt på at få Kai Havertz til klubben.

Venstreback-positionen er også en prioritet i dette transfervindue, og her har Frank Lampard udset sig Ben Chilwell fra Leicester, men han vil være en dyr herre at erhverve. Han vil angiveligt koste over £80 millioner.

Derfor har Chelsea-manageren udset sig en Plan B. Ifølge Sky Sports har han Sergio Reguilon i kikkerten.

Den 23-årige spanier har været udlejet til Sevilla i denne sæson, men er ejet af Real Madrid.  Han har leveret mange flotte præstationer og har været blandt de bedste på sin position i La Liga.

Sevilla vil gerne leje ham for endnu en sæson, men der er også interesse fra Everton, som skulle have afgivet et £18 millioner-bud på ham. Det skrev Sky Sports i sidste uge.

Real Madrid skal - af økonomiske grunde - til at sælge ud, og da man har Ferland Mendy som fremtidig erstatning for Marcelo, er de klar til at sælge Sergio Reguilon.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED