AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2019 20:15
Plagiat af fodboldtrøjer? - Crystal Palace troller australsk klub

Den australske klub, Newcastle Jets FC, har lanceret nye spilletrøjer, og det ser ud til, at de er blevet vældig inspireret af Crystal Palace.


Der er smukke og knap så smukke fodboldtrøjer, og sommetider kan forskellige klubber have trøjer, som tilnærmelsesvis ligner hinanden. 

Det er dog sjældent set, at to klubber nærmest har identitiske trøjer, men det er tilfældet med australske Newcastle Jets FC og engelske Crystal Palace. 

Den australske A-League-klub lagde mandag et billede på Twitter af deres nye trøjer, og kiggede man ikke på klubnavnet, kunne man sagtens tro, at det var et tweet fra Crystal Palace - så meget ligner trøjerne hinanden. 

De to hold kommer dog ikke til at spille mod hinanden, medmindre de arrangerer en venskabskamp. Se Newcastle Jets FC's nye trøjer og bedøm selv. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED