AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2020 10:02
To PL-stjerner på listen: XI over spillere, hvis værdi er steget mest i denne sæson

GiveMeSport har taget et kig på, hvis spilleres værdi er røget mest i vejret i denne sæson.


Hver sæson er der nye navne, der stormer frem og etablerer sig som stjerner rundt omkring i de store ligaer i Europa.

I år kan man nævne spillere som Ansu Fati og Erling Håland som nye ansigter, der af mange vil betragtes som værende store stjerner nu.

GiveMeSport har for nyligt taget et kig på, hvilke 11 spillere i Europa, der har oplevet den største stigning i deres markedsværdi sammenlignet med ved starten af sæsonen ifølge Transfermarkt, og her er der to Premier League-spillere på listen.

Målmand: Alex Meret (Napoli)

Markedsværdi: €40 millioner (€15 millioners stigning)

Målmandstalentet har etableret sig som Napolis førstemålmand, hvilket også resulterede i, at han fik lov at vogte buret for Italien for første gang i indeværende sæson.

Forsvarsspiller: Trent-Alexander Arnold (Liverpool)

Markedsværdi: €110 millioner (€30 millioners stigning)

Trent-Alexander Arnold er på alles læber, og højrebacken, som er et produkt af Liverpools eget akademi, fortsætter med at imponere. Trods sin alder - 21 år - er han vital for Liverpools spil, hvilket 12 assists vidner om.

Forsvarsspiller: Caglar Söyüncü (Leicester)

Markedsværdi: €40 millioner (€25 millioners stigning)

Det var ikke alle, der kendte til tyrkeren inden den igangværende sæson, men forsvarsgeneralen har i stor stil overtaget for Harry Maguire, og er én af Premier Leagues bedste forsvarsspillere hidtil i denne sæson.

Forsvarsspiller: Alphonso Davies (Bayern München)

Markedsværdi: €40 millioner (€30 millioners stigning)

Den blot 19-årige canadier har haft sit gennembrud i denne sæson, hvor han har scoret ét mål og lagt op til seks, hvilket vidner om de offensive kvaliteter, som venstrebacken besidder.

Midtbanespiller: Eduardo Camavinga (Rennes)

Markedsværdi: €35 millioner (€31 millioners stigning)

Midtbanespilleren er blot 17 år, og har til trods for dette taget del i 22 ud af 24 kampe i sæsonen. Den franske U21-spiller har stor ære af, at holdet ligger nummer tre i ligaen.

Midtbanespiller: Denis Zakaria (Borussia Mönchengladbach)

Markedsværdi: €45 millioner (€25 millioners stigning)

Den defensive midtbanespiller, Denis Zakaria, er blevet rygtet til både Manchester United og Tottenham, og har desuden vist prøver på et offensivt talent ved at score tre gange i sæsonen.

Kantspiller: Dejan Kulusevski (Parma)

Markedsværdi: €35 millioner (€34 millioners stigning)

Kulusevski er blot 19 år, og er udlejet fra Juventus til Parma. Her han har taget del i 25 kampe, hvilket på imponerende vis har ledt til fem mål og syv assists. 

Kantspiller: Ansu Fati (Barcelona)

Markedsværdi: €40 millioner (€40 millioners stigning)

Ingen kendte Ansu Fati, og han var ikke engang valueret på dette tidspunkt sidste år. Nu leger han med sammen med Lionel Messi og Antoine Griezmann. Den 17-årige offensivspiller blev tidligere på sæsonen den yngste målscorer i Champions League nogensinde, og har desuden scoret fem mål og lavet én assist på 20 kampe.

Offensiv midtbanespiller: Martin Ødegaard (Real Sociedad)

Markedsværdi €50 millioner (€35 millioners stigning)

Den norske offensivprofil har tidligere været særdeles omtalt i forbindelse med sit skifte til Real Madrid som 16-årig, som forgyldte ham med en stor kontrakt. Nu, som 21-årig, ser vi for alvor det potentiale, som Real Madrid har betalt for, da han er blevet en stjerne hos Real Sociedad, som han er udlejet til. Han har leveret seks mål og otte assists, og kan formentligt snart blive en profil hos Real Madrid.

Angriber: Lautaro Martinez (Inter)

Markedsværdi: €80 millioner (€50 millioners stigning)

Lautaro Martinez er i flere omgange blevet rygtet til Premier League, hvor især Manchester United står klar med åbne arme. Det kan forklares ved, at den 22-årige Inter-profil har scoret 16 mål i Serie A, hvilket altså berettiger den høje markedsværdi.

Angriber: Erling Håland (Borussia Dortmund)

Markedsværdi: €60 millioner (€55 millioners stigning)

Listens helt store vinder er 19-årige Håland, som allerede har taget næste skridt op ad rangstigen med skiftet fra RB Salzburg til Borussia Dortmund. Her har han scoret svimlende syv mål på fire kampe, ligesom han i Salzburg nettede 16 gange på 14 kampe i ligaen og otte gange på seks kampe i Champions League. Han var ligeledes ønsket i Manchester United inden skiftet til Dortmund, og har talt varmt om et skifte til Premier League i fremtiden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED