PL-overblik: De kampe du ikke så i TV

Af Redaktionen
18.08.2018 Kl. 16:20
Vi giver dig her et overblik over de tre Premier League-kampe, der blev spillet klokken 16, som ikke blev vist på TV.

Programmet klokken 16.00 i dag var skåret ned til fordel for hele tre kampe søndag, samt en mandagskamp. Således stod der kun fire kampe på eftermiddagsprogrammet i Premier League. Tre af disse blev ikke vist på TV. Vi giver dig et grundigt overblik over de tre kampe, som bød på masser af drama og mål.

Everton – Southampton 2-1

Everton og Southampton havde begge ét point før eftermiddagens kamp på Goodison Park i Liverpool og de havde dermed ikke råd til at tabe, hvis drømmen om en god start på PL-sæsonen skulle realiseres.

Everton kom bedst fra start og dominerede kampbilledet foran eget publikum. Theo Walcott fik det pres omsat til mål efter 15 minutter, da han sparkede den i kassen efter en maskeret pasning fra Morgan Schneiderlin. Walcott ligner en herre i topform efter en god pre-season uden slutrunder og skader.

Richarlison fordoblede føringen, da Walcott denne gang var i oplæggerens rolle og lagde den ind i panden på brasseren, der så kunne score sit tredje mål i to kampe for Everton.

I anden halvleg kom Southampton bedre med og skabte flere store muligheder. Everton var bedst på bolden og dominerede også stadigvæk, men The Saints gjorde opgøret spændende.

Efter et hjørnespark med en del berøringer endte bolden hos Danny Ings, der kort efter pausen kunne reducere i sin Southampton-debut efter skiftet fra Liverpool.

Med 20 minutter tilbage burde Walcott have afgjort kampen, men sparkede på det skammeligste ved siden af.

Det gav Southampton mulighed for at presse til sidst, men det gav ikke pote og Everton vandt med pointene i behold og let flossede nerver.

MÅL: Walcott 15', Richarlison 31', Danny Ings 54'

Leicester – Wolves 2-0

Jamie Vardy blev udvist for Leicester lørdag eftermiddag i deres 2-1 sejr over Wolves. Angriberen lavede en vild tackling på Matt Doherty og blev sendt i bad efter 66 minutter.

Forinden havde Leicester lavet to kasser. Selvsamme Doherty, der var offer for Vardy-tacklingen, havde tidligere lavet selvmål, da han headede Albrightons indlæg i eget net til en Leicester-føring.

20 mio punds indkøbet James Maddison øgede til 2-0 lige inden pausen, da han udplacerede Rui Patricio fra kanten af feltet.

Wolves startede ellers kampen ret godt, men kunne ikke omsætte spilovertaget til mål. Moutinho ramte overliggeren og Raul Jimenez stolpen. Sort uheld.

Nuno Espirito Santos mandskab kunne ikke komme tilbage selvom de var 11 mod 10 de sidste 30 minutter. Tre point til Puels Leicester-hold.

MÅL: Matt Doherty (selvmål) 29', James Maddison 45'

West Ham – Bournemouth 1-2

West Ham tabte igen, igen og Bournemouth vandt for anden kamp i streg, da de to hold mødtes lørdag i London.

Marko Arnautovic bragte ellers The Hammers foran på et straffespark. Hernandez blev klippet af Nathan Ake og østrigske Arnautovic viste gode nerver og træfsikkerhed.

Den engelske angriber Callum Wilson udlignede for Eddie Howes mandskab efter en times spil, da han tog et løb over en halv banelængde og slaskede den i nettet bag Lukasz Fabianski.

Kort efter tippede kampen helt på måltavlen, da stopperen Steven Cook headede det afgørende mål i kassen, da han overmatchede italienske Angelo Ogbonna i en fysisk duel og omsatte Ryan Frasers frispark til mål.

West Ham har dermed stadigvæk deres første PL-point til gode under Manuel Pellegrini. Bournemouth har maksimumpoint efter to kampe.

MÅL: Marko Arnautovic (straffe) 33', Callum Wilson 60', Steve Cook 66'