Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:10:2021 12:19
PL-midtstopper om Liverpool: Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Liverpools offensiv er blandt de bedste i verden, og det fandt Brentford-midstopper, Kristoffer Ajer, også ud af i september.


Liverpool har været i god form i denne sæson, og inden for de seneste uger har de især været i storform i offensiven.

Det fandt Brentford bl.a. ud af, da de spillede 3-3 mod Liverpool i slutningen af september.

Kristoffer Ajer, der ankom til Brentford i sommer, var meget imponeret af Liverpools offensive kvaliteter. 

- Det var utroligt at møde dem. Det niveau, når de angriber, føles nærmest som om de skifter nogle ekstra spillere ind. De tager deres backs frem, to midtbanespillere, og så har de to fantastiske kantspillere, der kommer ind i banen, og en angriber i boksen, siger Kristoffer Ajer til Independent.

- Det er et niveau, jeg aldrig har oplevet før. Du kan gøre det til perfektion, men deres offensive spil kan være så godt, at man ikke kan stoppe det. 

- Man skal være så ekstremt fokuseret hele kampen, fordi man ved, at de straffer en, hvis man laver en fejl - men selv uden fejl vil de også straffe en. 

 
 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE