AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2019 12:26
PL-manager opfordrer Gunners-kandidater: Afvis managerjob

Ifølge The Mirror har Manuel Pellegrini udtalt, at Brendan Rodgers og Nuno Espirito Santo bør blive i deres respektive klubber og afvise Arsenal.


Efter en klassisk fyringsrunde i Premier League står Arsenal nu kun med Freddie Ljungberg, der agerer manager, mens man leder efter en afløser til Unai Emery.

Blandt kandidaterne er Brendan Rodgers fra Leicester og Nuno Espirito Santo fra Wolves, der har stor succes i hver deres klub.

Successen har vækket Arsenal-ledelsens interesse, og flere engelske medier beretter, at man vil forsøge at indlede forhandlinger med Nuno Espirito Santo.

Det skal han dog holde sig fra, mener West Ham-bossen, Manuel Pellegrini.

- Jeg synes ikke, en seriøs træner kan forlade en klub for en anden i under en sæson. Det er det, jeg synes. For mig at se ville det være mærkeligt, sagde Pellegrini ifølge Mirror.

- Måske er det ære og ansvar. Måske er det lettere at blive fyret. Jeg ville aldrig skifte i en god periode i en klub, svor Pellegrini.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED