Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2021 11:15
PL-legende har lyst til at græde: Salah smadrer alle mine rekorder

Mohamed Salah får rosende ord af Premier League-legenden, Didier Drogba.


Tilbage i oktober skrev Mohamed Salah historie, da han med sine mål mod Manchester United blev den mest scorende afrikanske spiller i Premier League.

Didier Drogba havde rekorden med 104 mål, før Liverpool-stjernen blomstrede i det engelske, og i dag er han oppe på 108 Premier League-mål.

Nu frygter Chelsea-legenden, at Mohamed Salah ender med at stå med alle rekorderne selv.

- Hvis han fortsætter, så ender han med at smadre alle mine rekorder. Jeg vil græde over det, siger Didier Drogba med et smil til Mehmar TV.

- Under træningen i Chelsea - og alle holdkammerater ville sige det - havde han kvalitet. Han manglede bare minutter på banen til at kunne vise sit talent. Det var ikke nemt med den kvalitet, vi havde i truppen, men det jeg især kan huske om Salah var, at han var en rigtig god og høflig fyr, selv om han ikke spillede.

- Han var ked af ikke at kunne hjælpe holdet, men han var altid god. Han sagde aldrig noget om manageren eller spillerne, og når man har den intelligens, så er det kun spørgsmål om tid, før man får chancen. Nu er han ustoppelig, lyder det fra Didier Dogba.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE