Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2022 12:20
PL-legende efter Spurs-comeback: Conte bringer en vindermentalitet

Tottenham leverede et sensationelt comeback mod Leicester, hvor de på 79 sekunder vendte et truende nederlag til en sejr.


Tottenham og Antionio Conte kunne bryde ud i ekstatisk jubel i det 97' tillægsminut, da Steven Bergwijn nettede to gange på lidt over et minut. 

Det gør, at Spurs nu er ubesejrede i Premier League under Conte, og at de slog Sergio Agüeros rekord om hurtigste comeback - Læs mere her.

Den tidligere Premier League-spiller, Peter Crouch, som førhen har spillet for Tottenham ad flere omgange, roser Contes bidrag til klubben. 

- Han (Antonio Conte, red.) bringer en vindermentalitet til holdet, fortæller Peter Crouch og understreger, at klubben ikke længere er et 'svagt hold', som er vant til at tabe:

- Der har været en langvarig ting med, at man har set Tottenham som et svagt hold, og at de taber, fortæller han. 

Desuden mener Peter Crouch, at kampen om top 4 er helt åben, og at fansene kan starte med at drømme igen. 

Udover Tottenham, spillede Peter Coruch også i blandt andet Liverpool og Stoke. I alt har han scoret 106 mål i Premier League i 467 kampe. 

På søndag skal Conte og Tottenham prøve at vedholde deres ubsejrede Premier League-rekord, når de besøger Chelsea på Stamford Bridge. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE