AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2020 09:50
PL-klubberne vil se blod: City skal straffes - men ikke med den ultimative straf

The Athletic skriver, at der blandt Premier League-klubberne er konsensus om, at Manchester City bør straffes.


UEFA idømte Manchester City karantæne fra europæisk fodbold i to sæsoner, og i kølvandet på den straf ventes det også, at Premier League vil lade hammeren falde over de forsvarende engelske mestre for deres formodede brud på FFP-reglerne.

Og langt størstedelen af Premier League-klubberne så gerne, at Manchester City modtog en straf fra Premier League. De håber dog ikke, at det drejer sig om tvangsnedrykning til League Two.

Det skriver The Athletic.

Netop nedrykning til den fjerdebedste engelske fodboldrække er i princippet noget, Premier League efter reglerne kan straffe The Citizens med, ligesom en retrospektiv pointstraf, som potentielt kan koste Manchester City mesterskabet i 2012 og 2014, også er det.

Men The Athletic har været i kontakt med adskillige Premier League-klubber, og det er angiveligt de færreste, der ønsker at se Manchester City blive smidt ned i League Two.

Blandt de engelske klubber skulle der dog være konsensus om, at City fortjener at blive straffet for at have brudt reglerne. Klubberne føler, at Manchester City har overbetalt for spillere gennem årene, så det nu er blevet dyrere for konkurrenterne også at rekruttere.

Derudover skulle man også være utilfredse med måden, hvorpå City har brugt en aggressiv PR-strategi til at nægte sig skyldige og nægtet at acceptere, at klubben har brudt reglerne.

Ifølge The Athletic er der enkelte klubber, som måske vil presse på for, at Premier League uddeler en hård straf, men langt størstedelen ser altså ikke tvangsnedrykning som den rigtige løsning -  selvom de alle ønsker at se City modtage en straf.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED