Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2021 09:06
PL-klubber vil hente Salzburg-stjerne: For tre år siden forsøgte Chelsea

I 2018 havde Chelsea ikke held med at hente dengang 16-årige Karim Adeyemi, der igen i dag sættes i forbindelse med et skifte til Premier League.


Der er rift om bare 19-årige Karim Adeyemi, der tørner ud for Red Bull Salzburg.

Særligt Liverpools Jürgen Klopp skulle have set sig varm på landsmanden.

Den østrigske klub har opfostret en lang stribe af talenter gennem de senere år, blandt andre Erling Haaland, der nu brillerer hos Borussia Dortmund.

Rift var der også om Karim Adeyemi for tre år siden, i 2018, da angriberen var 16 år og tørnede ud for tyske SpVgg Unterhaching.

Chelsea forsøgte dengang at hente teenageren, der allerede på det tidspunkt var et stort talent.

- I 2018 fik vi en forespørgsel fra en talentspejder fra Chelsea. Så fløj vi over til Chelsea for at se nærmere på tingene, lyder det fra klubbens sportsdirektør, Manfred Schwabl, ifølge Daily Express.

- Det var en meget interessant oplevelse, og Karim gjorde det godt. Han trænede endda med en lidt ældre gruppe af spillere og beviste sit værd, lyder det videre fra Schwabl.

- Men for os, og forældrene, stod det klart, at et skifte til England som 16-årig var for stort et skridt. 

For nylig scorede Adeyemi i sin landsholdsdebut for Tyskland mod Armenien, og det har fået hypen omkring ham til at vokse.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE