Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:10:2021 09:40
PL-klubber mødtes: Disse er mest vrede over Newcastle-overtagelse

Et møde har været afholdt i kølvandet på overtagelsen af Newcastle United.


Samtlige klubber, lige bortset fra Newcastle, har været samlet til et møde omhandlende netop Newcastle og klubbens nye ejere, skriver Daily Mail.
 
Kilder fra mødet fortæller, at det var Manchester United, Tottenham og Everton, der var mest vokale ved mødet.
 
Særligt frygter klubberne, at der nu bliver øget konkurrence om Champions League-pladserne.
 
Til mødet undrede flere repræsentanter fra nogle af de små klubber sig over, hvorfor Newcastle ikke var blevet inviteret med. Der blev svaret, at det havde svært med en åben diskussion, hvis de var med.
 
- Dette er hovedsageligt et problem for de store klubber, selvom der også er bekymring om den øjeblikkelig virkning på nedrykningsræset, sagde en repræsentant fra en klub.
 
- De er nervøse over, at Champions League-pladserne nu pludselig er blevet markant sværere at komme til. De mindre klubber tog det noget mere afslappet.
 
Newcastle møder Tottenham i weekenden. Det forventes ikke, at Steve Bruce, som i øvrigt ville have haft sin kamp nummer 1000 som Premier League-træner, repræsenterer klubben på det tidspunkt; han ventes fyres i løbet af ugen.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE