AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2020 22:50
PL-klub spøger i Skotland: Er ude efter tre Celtic-spillere

Everton er angiveligt varme på tre Celtic-spillere, som erfares under The Toffees radar.


Everton har i de seneste sæsoner købt solidt ind, men det har år efter år vist sig ikke helt at fungere.

Nu har The Toffees måske fundet kuren mod transfer-flops - i Skotland. Det erfares nemlig, at de er interesserede i hele tre Celtic-spillere, der alle virker som seriøse bud på fremtidige sommer-signings.

Første rygte kommer fra Celtic-legenden Pat Bonner, der i et interview med BBC Sport har fortalt, at han har snakket med en Everton-scout, der med sine kollegaer har set sig varme på den formstærke angriber Odsonne Edouard samt midtbanespilleren Callum McGregor.

Efterfølgende er det kommet frem, at Merseyside-klubben nu også jagter den norske forsvarsspiller Kristoffer Ajer, der tilmed også kan gøre sig på den centrale midt.

Det erfarer sportsmediet 90Min, der dog tilføjer, at Leicester ligeledes skulle være interessede og endda foran i kapløbet om Ajer.

Trioen Edouard, McGregor og Ajer har alle netop fået tidlig sommerferie med et brag, eftersom den skotske liga har afsluttet sæsonen og kåret Celtic som vindere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED