AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:09:2019 18:52
PL-klub er sikker: Dybala-handlen går i hak til januar

Tottenham skulle angiveligt være meget sikre på, at der kan forhandles en aftale på plads med argentineren i det næste transfervindue.


Hverken Manchester United eller Tottenham havde held med at forhandle en aftale på plads med Paulo Dybala sidste måned.

Løn, agentsalærer og spillerens komplicerede billedrettigheder spændte ben for en eventuel aftale, så Daniel Levy & Co. havde ganske enkelt ikke tid til at overkomme de finansielle forhindringer inden deadline day for det engelske transfervindue.

Men The Lilywhites har angiveligt ikke opgivet at hente Juventus-spilleren, som fortsat ønskes solgt af de italienske mestre.

Daily Express skriver denne søndag, at Spurs er sikre på, at man vil være i stand til at finde en løsning på problemerne, der satte en stopper for forhandlingerne denne sommer.

Klubben ser fortsat Dybala som den ideelle afløser for Christian Eriksen.  Dybala er hidtil kun blevet brugt som indskifter for Den Gamle Dame, da klubben efter sigende forsøger at signalere, at man ønsker ham solgt.

Dermed er banen kridtet op til, at Tottenham kan tage endnu en tur ved forhandlingsbordet med argentineren. Helt uforstyrret får man ham dog næppe.

Manchester United skulle angiveligt være helt ude af billedet, men Paris Saint-Germain pønser angiveligt på at leje Dybala for så senere at købe ham permanent.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED