AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2020 22:13
PL-ekspert: Celtic-angriber har visse ligheder med Van Dijk

Odsonne Edouard roses til skyerne af tidligere landsholdsspiller for England, Chris Sutton.


Celtics franske angriber, Odsonne Edouard, der blandt andet kædes sammen med et skifte til Arsenal, er på vej mod toppen. Det mener i al fald Chris Sutton, der har skrevet en klumme i Daily Record.

Odsonne Eduoard har visse ligheder med Virgil van Dijk, der også har tørnet ud for den skotske mesterskabsklub.

Den franske U21-landsholdsspiller scorede 27 mål og lagde op til 19 mål i 45 kampe for The Hoops i denne sæson, som sikrede sig det skotske mesterskab for niende gang i træk.

De vilde tal tiltrækker interesse fra mange store fodboldklubber i Europa. Og han har også attituden til at nå til tops, mener Chris Sutton.

- Den franske angriber, Edouard, kan meget vel nå toppen, ligesom Virgil van Dijk. Han har været sensationel.

- Edouard kan alting. Han binder spillet sammen, laver dybe løb, skaber chancer og er den fødte afslutter.

- Edouard tog ansvaret på sine skuldre og bar Neil Lennons mandskab frem mod det niende mesterskab i træk. Han leverede i forrygende stil for både sin træner og sine holdkammerater, skriver Sutton i sin klumme.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED