Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:09:2021 18:16
PL-direktør efter Brasilien-bombe: En løsning er på vej

Premier Leagues direktør, Richard Masters, mener selv at være på vej med en løsning på den store udfordring som det brasilianske fodboldforbund har efterladt flere klubber med.


'Glem alt om at bruge jeres brasilianske stjerner i den kommende weekend'.

Så markant var beskeden fra det brasilianske fodboldforbund der har bedt FIFA om sørge for at den såkaldte femdages-regel træder i kraft. En regel der skal forhindre at klubber holder spillere tilbage fra landsholdsrejser.

Men konsekvenserne vil være store for flere af Premier Leagues klubber, hvis de ikke må stille fra start med deres brasilianske stjerner, så lige nu knokler Premier Leagues direktør i kulissen for at lande en løsning.

Det skriver han i en besked til klubberne, ifølge Daily Mail.

Masters er i fuld dialog med adskillige relevante myndigheder og han mener at det kan løse weekendens udfordring med blokerede spillere.

Ifølge Daily Mail vil en endelig beslutning angående dét spørgsmål være på plads senest i morgen tidlig (torsdag, red.)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE