AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2019 11:09
PL-dansker troede på sin chance: Nu har de hentet to nye angribere

Den danske teenager har ikke snakket med den nye træner, og han har set to nye angribere komme til klubben.


Elias Fritjof Sørensen troede på, at 2019/20-sæsonen kunne være der, at han kom i spil til Premier League hos Newcastle. Den mulighed er nu pludselig noget længere væk.

Han fik et par træningskampe i løbet af sommeren, og han gjorde det endda fornuftigt. Samtidig så konkurrencen i Newcastles angreb ikke overvældende ud, men Steve Bruce har tilsyneladende ikke rigtig fået øje på den unge dansker.

- Jeg har ikke rigtig gået noget feedback fra den nye træner. Faktisk har jeg ikke engang talt rigtig med ham, efter han er kommet. De har i stedet hentet to angribere ind, så de fortæller mig nok et eller andet uden at sige det direkte til mig, fortæller Elias Fritjof Sørensen til TV 2 Sport.

I samme ombæring fortæller den unge, danske angriber, at han er klar til at blive udlejet igen – og der er endda flere klubber, der viser interesse for ham.

Newcastle har i sommerens løb hentet både Joelinton og Andy Carroll til angrebet, mens Dwight Gayle er vendt tilbage fra et lejeophold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED