Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2022 15:43
PL-dansker om Eriksen-retur: Håber han kommer til min klub

Klubben nævnes som en af mange bejlere til Christian Eriksen.


Rygterne svirrer om Christian Eriksens fremtid.
 
Den danske midtbanedynamo har verden for sine fødder og meldes stærkt på vej tilbage til Premier League.
 
Eriksen har været klubløs, siden hans kontrakt med Inter blev ophævet i midten af december.
 
Danskeren har dog formået at holde formen ved lige, selvom det endnu ikke er vist, hvilket niveau, han umiddelbart kan returnere på.
 
I begyndelsen af december kom det frem, at han trænede på OB's baner i Ådalen, mens han i starten af 2022 blev set træne i Chiasso i det sydlige Schweiz.
 
Og en af de mange, der spændt følger danskerens fremtid, er forsvarskrumtappen Joachim Andersen fra Crystal Palace.
 
- Nogle gange falder jeg lige over en artikel eller to på nettet, og ligesom alle andre, så følger jeg spændt med i, hvor Christian ender. Jeg håber da, han kommer til Palace, for det er klart, at han er en klassespiller, når han er i form, siger Joachim Andersen i interviewet med TV3 Sport, som du kan se øverst i artiklen.
 
Eriksen har netop været rygtet til The Eagles, som søndag eftermiddag tager imod Liverpool på hjemmebane. Opgøret, der fløjtes i gang klokken 15, kan ses på See.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE