Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:06:2021 14:53
PL-dansker afslører: Jeg snakkede med Celtic

Philip Zinckernagel fortæller, at han var et interessant emne hos flere klubber, da han spillede i Bodø/Glimt.


I næste Premier League-sæson kommer vi til at se en del flere danskere i aktion, og de fleste af dem kommer fra Brentford.

Der er dog også en dansker i Watford, som også rykkede op - nemlig Philip Zinckernagel.

I januarvinduet skiftede han fra Bodø/Glimt til Watford og var med til at spille dem i Premier League. Han fortæller nu, at der var en del interesserede klubber, heriblandt Celtic.

- Vi var aldrig tæt på at lave en aftale med Celtic, men der var en del dialog og interesse. Så det var noget, jeg var nødt til at overveje, siger Philip Zinckernagel til Daily Record og tilføjer:

- Der var også flere interesserede Championship-klubber, men det vakte ikke helt min interesse, som det gjorde med Watford. Det var en meget større klub, og i sidste ende var det egentlig en let beslutning, lyder det fra danskeren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED