AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:05:2020 16:51
PL-boss blev smittet: Det var virkelig slemt - jeg kunne næsten ikke gå

Leicetser-bossen Brendan Rodgers har afsløret, at han tidligere på året blev smittet med coronavirus.


Der er stadig en række Premier League-spillere og medlemmer, der kæmper med virus lige nu - én af dem, der har oplevet dette er Leicesters træner Brendan Rodgers.

Nordireren afslører nu i et interview med BBC Sport, at han og hans kone tidligere på året blev smittet med coronavirus samt, hvor hårdt det tog på dem begge.

- Min kone og jeg blev smittet lige efter, sæsonen stoppede, afslører Rodgers.

- Jeg begyndte hurtigt at få det ret slemt - jeg kunne intet lugte eller smage. Jeg havde ingen styrke, og det var det samme med min kone, vi var begge helt overkørte. Det mindede mig om at bestige Kilimanjaro hver gang, jeg skulle gå mere end to meter - man var bare helt udmattet.

Rodgers er sidenhen blevet rask igen og er så klar som man overhovedet kan være til genoptagelsen af sæsonen, som forløber sig den 17. juni.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED