AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:08:2020 15:51
PL-back om racismeproblemer: Politiet stopper mig jævnligt

Danny Rose mener, at der er et stort problem med racisme i England.


Racismedebatten er glohed på globalt plan, efter at George Floyds død kom i fokus som følge af, at flere politibetjente var involverede.

Derfor har Premier League også - som vanligt - taget klar afstand fra racisme, hvilket har medført, at alle spillere har haft 'Black Lives Matter' printet bag på spillertrøjerne i forbindelse med genoptagelsen af ligaen.

Nu udtaler en Premier League-spiller, Danny Rose, sig så om problemerne i England, hvor han siger, at han ofte bliver stoppet af politiet.

- Når jeg tager hjem til Doncaster, så kan jeg ikke lide at køre, så jeg tager toget. Når jeg kører, så bliver jeg stoppet af politiet, som spørger: 'Er det din bil?', 'Hvad laver du her?', 'Kan du bevise, at det er din bil?'.

- Jeg griner bare, for jeg ved, at det sker. Det er sådan, det er. Sidste gang jeg tog toget, sagde konduktøren til mig: 'Ved du godt, at det her er første klasse?'. 

- Efterfølgende kom der to hvide personer ind i toget, og jeg spurgte: 'Skal du ikke tjekke deres billetter?', hvortil hun svarede: 'Nej, det behøver jeg ikke'. Jeg ved ikke, hvem jeg skal klage til længere, lyder det fra Rose ifølge London Evening Standard. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED