AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:03:2019 11:11
Pires: Arsenal ender i Champions League næste sæson

Det bliver ikke nemt, men Arsenal-legenden er sikker på, at hans gamle klub nok skal opnå sæsonens ultimative mål.


Robert Pires tror på, at Arsenal kan vinde både Europa League og ende i Top Fire denne sæson.

For nok ser det sort ud for The Gunners efter 3-1 nederlaget i Frankrig til Rennes, men Pires har en god fornemmelse efter sejren over Manchester United i weekenden.

- Jeg er selvsikker og positiv på holdets vegne. Holdet og Unai Emery ved godt, at de spollede dårligt mod Rennes, men efter Manchester United-kampen har jeg en god fornemmelse. Alt er muligt, når Arsenal spiller hjemme, og de kan slå alle hold, siger Pires til Marca.

Arsenal er i øjeblikket på fjerdepladsen i Premier League - et point efter ærkerivalerne fra Spurs.  Pires føler sig overbevist om, at Unai Emerys mandskab kan stå distancen og ende i top fire, men ellers kan den spanske træners ekspertise i Europa League måske gøre underværker.

- Jeg synes, Emery gør et godt stykke arbejde, for de er i top fire, og jeg tror, de kvalificerer sig til Champions League næste sæson, siger Pires.

- Jeg tror, og håbe, at de kan vinde Europa League, for Emery har vundet den tre gange med Sevilla. Han har masser erfaring og ved, at der er god kvalitet i truppen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED