AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2019 13:54
Phil Neville storroser: Nyt momentum i Newcastle

Newcastle diskede lørdag op med endnu et imponerende resultat, da The Magpies spillede 2-2 med Manchester City.


Der var stort set udelukkende snak om Newcastle bekymrende tendenser inden begyndelsen af den indeværende sæson.

Mike Ashley lykkedes ikke med at sælge klubben, Rafa Benitez kunne ikke blive lovet, hvad han forlangte og smuttede defor til Kina, mens Championship-træneren Steve Bruce i stedet blev sat i spidsen.

Det startede heller ikke godt for Bruce' Newcastle-mandskab, men det har de seneste måneder udviklet sig til en anden situation, hvor The Magpies blandt andet har skrabet 11 point sammen i deres seneste syv kampe.

Landstræner for Englands kvindelandshold Phil Neville talte til BBC Live Radio 5 om Newcastle efter City-kampen, hvor han ligeledes bemærkede nogle ændringer i den nordengelske klub.

- De var fremragende, de kom tilbage efter tre minutter første gang, og anden gang gik der vist seks minutter, indleder Neville.

- De har en helt anden gejst som for eksmepel skaffede dem to sejre i træk for lidt siden - det er som om momentum har skiftet, også i forhold til fansenes syn på træner Steve Bruce.

- De står endelig bag ham, og det er godt, fordi Bruce er en glimrende træner.

Newcastle ligger nu på en 14. plads med fire point ned til stregen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED