Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2021 08:56
Permanent til sommer: City sælger winger til Leeds for 94 mio.

The Athletic skriver, at Jack Harrison kan se frem til officielt at blive Leeds-spiller til sommer.


Jack Harrison har i denne sæson vist, at han utvivlsomt har evnerne til at brillere i Premier League, men det bliver ikke for moderklubben Manchester City, men permanent for Leeds. Ifølge The Athletic skifter den 24-årige lejesvend nemlig permanent til oprykkerne for £11 millioner - 95 millioner kroner.

Kantspilleren har aldrig fået en førsteholdskamp for Manchester City, men er blevet udlejet år efter år -  siden sommeren 2018 til Leeds, hvor den seneste aftale mellem de to klubber blev indgået sidste sommer.

I sin debutsæson i den bedste engelske rækker er det blevet til seks scoringer og fire assists for Leeds i Premier League, og han er fast inventar på Marcelo Bielsas mandskab. Derfor kan det heller ikke komme som nogen overraskelse, at Leeds gør brug af chancen for at signe ham permanent.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED