Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2020 16:53
Pep køler Messi-rygter: Håber han slutter karrieren i Barcelona

Pep Guardiola afviser ikke en potentiel transfer for Lionel Messi, men afslører, at han rent personligt gerne så argentineren blive på Camp Nou


Rygterne om Lionel Messis mulige skifte til Manchester City har for alvor fået kul under kedlerne siden Pep Guardiolas kontraktforlængelse, og en fri transfer til sommer ser bestemt ikke usandsynlig ud. 

Men nu udtaler den spanske manager sig selv om situationen, og han er ikke udelukkende begejstret for tanken om at se Messi i en anden trøje end catalanernes ikoniske rød-blå af slagsen.

- Messi er Barcelona-spiller. Det har jeg sagt tusind gange. Som en fan, så håber jeg, at Leo slutter sin karriere der, udtaler Guardiola ifølge BBC.

- Hans kontrakt udløber efter sæsonen, og jeg ved ikke, hvad han går og tænker på.

- Lige nu er Messi Barcelona-spiller, og transfermarkedet er først til juni og juli. Vi har utrolige kampe og målsætninger og ting, vi vil opnå. Det er det eneste vi tænker. Resten kan jeg ikke sige noget om, tilføjer Guardiola, der ikke nævner muligheden for, at Messi underskriver en kontrakt for næste sæson med Manchester City allerede i januar.

Manchester City møder lørdag Tottenham i Premier League. Der er kampstart kl. 18.30. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED