AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:02:2020 21:09
Pep forsikrer sine spillere: Selv i League Two er jeg stadig jeres træner

Ifølge Sky Sports' Kaveh Solhekol har Pep Guardiola svoret sine spillere troskab.


Manchester City er i strid modvind, efter at klubben er blevet udelukket fra UEFA Champions League, ligesom der desuden er blevet uddelt en bøde på £25 millioner til klubben.

Sidenhen er det så kommet frem, at FA og Premier League desuden skal undersøge sagen nærmere, og at man ligeledes kan sanktionere The Citizens hårdt.

Faktisk så hårdt at klubben kan blive sendt en tur ned i League Two som følge af, at man ulovligt har fiflet med regnskaberne, men det kommer ikke til at betyde et trænerskifte, hvis man skal tro Sky Sports' Kaveh Solhekol, som mener, at Guardiola har forsikret sine spillere om, at han bliver i klubben.

- Pep Guardiola har sagt følgende til sine spillere: "Uanset hvilken liga vi er i, så vil jeg stadig være her. Selv hvis de placerer os i League Two, så vil jeg være her. Dette er et tidspunkt, hvor vi skal stå sammen.

Han skriver desuden, at Manchester Citys direktør, Ferran Soriano, har fortalt sine spillere, at han er helt sikker på, at problemerne går væk.

- Citys direktør, Ferran Soriano, har sagt følgende til spillerne: "Stol på mig, som jeg stoler på jer. Det her bliver droppet".

Manchester City er i færd med at anke UEFAs beslutning, hvorfor det endnu er uvist, hvad der kommer til at ske fremadrettet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED