AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:06:2020 16:29
Pensioneret Van Persie: Jeg ville stadig dominere denne PL-forsvarer

Robin Van Persie er sikker på, at han ville kunne drive David Luiz rundt i manegen.


David Luiz er sårbar, og Robin Van Persie er slet ikke i tvivl om, at han ville kunne kue den brasilianske Arsenal-forsvarer, hvis de spillede imod hinanden nu.

- Man kunne sige, at Luiz ville have potentialet til at blive verdensklasse, hvis han var 24-25. Men han er 33, og han laver for mange dumme fejl, som gør det nemt for modstanderen, siger Van Persie ifølge Daily Mirror.

- Hvis jeg spillede imod ham, ville jeg forsøge at kue ham og hele tiden gå på kroppen af ham og være tæt på ham for at drille han lidt ekstra, for han er sårbar.

Det har David Luiz gang på gang vist, at han har en tendens til at være. Senest da han var skyld i to mål og selv blev udvist mod Manchester City.

Alligevel blev han tildelt en ny etårig kontrakt af The Gunners, hvilket ikke faldt i god jord hos store dele af klubbens fanbase. Et lille plaster på såret er dog det, at Luiz ifølge The Telegraph er gået gevaldigt ned i løn.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED