AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2020 08:54
Pengene sidder løsere på Etihad: City kan ende med at overbyde Liverpool

Ifølge Sport Bild er det ganske sandsynligt, at Manchester City er villige til at betale mere for Thiago Alcantara, end Liverpool er villige til.


Jürgen Klopp vil have Thiago Alcantara, og den 29-årige spanske midtbanespiller ønsker ifølge flere troværdige kilder også et skifte til Liverpool. Det store spørgsmål er, om Liverpool-ejerne er villige til at finansiere salgsprisen på mindst €30 millioner.

Ifølge Sport Bild er man i Liverpool FC samtidigt bekymrede for, at prisen kan stige yderligere, fordi en anden klub endnu kan blande sig i forhandlingerne og dermed få prisen til at skyde i vejret.

Og den bekymring er ikke baseret på ingenting. Manchester City kan meget vel melde sig ind i kampen, skriver Sport Bild, og det er måske ikke utænkeligt, at The Cityzens kan forpurre en eventuel transfer til Anfield.

Pep Guardiola lagde aldrig skjul på, at det var en absolut prioritet for ham at signe Thiago Alcantara, dengang den spanske toptræner overtog trænersædet i Bayern München. Guardiola skulle stadig have høje tanker om spilfordeleren, og pengene sidder løsere i Manchester City end i Liverpool denne sommer.

City er finansielt stærke og kan snildt betale €30 millioner eller mere for Thiago, skriver det tyske medie, og Guardiola er angiveligt på udkig efter en afløser for David Silva, der skulle være tæt på at fuldføre en fri transfer til Lazio.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED