AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:02:2019 17:02
Pellegrini hylder klubmanden Noble: En sand legende

Manuel Pellegrini forklarer, at Mark Noble har enorm betydning for West Ham-mandskabet.


Mark Noble er et produkt af West Hams ungdomsakademi og har frem til i dag spillet mere end 400 kampe for klubbens førstehold. I de seneste sæsoner har han ligeledes været anfører i klubben, og for manager Manuel Pellegrini, der kom til klubben forud for denne sæson, betyder det meget at råde over en spiller som Mark Noble.

- Mark er vores anfører. Han har spillet hele sin karriere i West Ham og kommer nok også til at slutte sin karriere her. Han er en vigtig spiller, som også betyder meget for mig og resten af truppen, siger den argentinske manager.

Selvom Mark Noble har været med i mange år er han kun 31 år og har derfor flere sæsoner i sig, mener Manuel Pellegrini.

- Mark skal fokusere på resten af denne sæson, men også se frem mod den næste. Han har stadig meget historie at skrive i West Ham, inden han stopper. Han er en sand klublegende og en kulturbære, som klubben skal være stolt af, slutter Manuel Pellegrini.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED