AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2019 09:23
Pellegrini erkender: Jeg kan ikke udelukke salg af Declan Rice

West Ham-træneren tør ikke garantere, at klubben ikke sælger det engelske stortalent til sommer.


Declan Rice skrev under på en femårig kontrakt med West Ham tidligere denne sæson, men det er ikke nødvendigvis nok til at holde på den 20-årige midtbanestjerne.

Rice er blevet sat i forbindelse med et skifte til begge Manchester-klubberne samt Chelsea, og Manuel Pellegrini kunne ikke berolige fans af The Hammers,  som frygter for at Rice skifter.

- Det er umuligt at udelukke. Jeg ved ikke, hvad hans fremtid indeholder.  Han er selvfølgelig en spiller, der har haft en stor sæson,  og han er blot 20, er engelsk og har masser kvaliteter,  sagde Pellegrini efter West Ham besejrede Watford 4-1.

- Måske vil nogle af de store hold gerne købe ham, måske vil de allesammen.  Men det er en ting;  det andet er, om han bliver eller smutter, og det kan jeg ikke sige i øjeblikket.

Rice har spillet 34 kampe denne sæson og vandt både prisen som Årets Spiller i West Ham samt Årets Unge Spiller.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED