AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2019 13:21
Pearson: Watford-job er en stor udfordring

Nigel Pearson er blevet ansat som manager for Watford for resten af sæsonen og han indrømmer, at det er en stor udfordring, han har sagt ja til.


Watford har langt fra fået den start på sæsonen, som klubben havde regnet med. The Hornets er sidst i tabellen og tidligere på ugen tog klubben konsekvens af de dårlige resultater. Manager Quique Sanchez Flores blev fyret og hans afløser blev den tidligere Leicester-manager Nigel Pearson.

Nigel Pearson har fået en kontrakt i Watford for resten af sæsonen og nu har han sat de første ord på sin nye udfordring.

- Jeg er glad for at være tilbage i Premier League og jeg glæder mig til at arbejde med Watford. Jeg ved, at det er en stor og svær opgave som venter for resten af sæsonen. Både for mig, spillerne og hele klubben, men det er også en opgave, som vi kan klare, hvis vi alle arbejder sammen, udtaler Nigel Pearson til Watfords sociale medier.

Watford skal forsøge at få tre point lørdag eftermiddag, når de tager imod Crystal Palace.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED