AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 10:28
Payback Time: Scholes forventer at blive nedsablet af Mourinho

Paul Scholes er sikker på, at José Mourinho vil følge med i, hvordan Manchester United-legenden klarer trænerjobbet i Oldham.


Paul Scholes var muligvis José Mourinhos største kritiker og lagde aldrig skjul på det. Nu forventer den nyudnævnte Oldham-træner, at portugiseren giver tilbage med samme mønt.

- Jeg tror, han vil følge med i vores resultater. Om han ligefrem vil se vores kampe, ved jeg ikke, sagde Scholes, da han blev adspurgt om Mourinho.

Som TV-kommentator var Scholes ofte meget, meget kritisk overfor Manchester United, José Mourinho og en række spillere som Paul Pogba. Nu anerkender den forhenværende midtbanemaestro, at hans mange hårde ord risikerer at bide ham i røven.

- Det har gået mig lidt på. Jeg har ville starte en karriere som træner længe, men jeg har virkelig gjort mig selv til et mål. Jeg har været meget kritisk, fortalte Scholes.

- Jeg tror ikke, at mange kommentatorer vil se vores kampe, men begynder vi at tabe kampe, er jeg sikker på, at de nok skal dukke op, men de kan sige, hvad de vil. 

Scholes blev udnævnt som ny Oldham-manager mandag og har første kamp i spidsen for League Two-klubben i aften mod Yeovil. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED