AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2019 16:54
Paul Scholes overrasker: Elsker at se denne City-spiller

Paul Scholes er kæmpe fan af Manchester Citys unge midtbanespiller, Phil Foden.


Manchester City har mange fremragende fodboldspillere: Kevin De Bruyne, Sergio Agüero og Raheem Sterling for blot at nævne nogle af dem.

Men den tidligere Manchester United-midtbanespiller, Paul Scholes, har én bestemt City-spiller, som han bedre han lide at se end de andre - og det er en ganske overraskende en af slagsen.

United-ikonet elsker således at se 19-årige Phil Foden spille.

- Han er nødt til at spille kampe. Jeg tror, at han får muligheder for at spille i City. Snart begynder Carabao Cuppen, og måske kan han få nogle minutter i de nemmere Premier League-kampe, siger Scholes til BBC 5 Live Sport og tilføjer:

- Han viste i sidste sæson, at han har et enormt potentiale. Jeg elsker at se ham spille. Jeg synes, at han er utrolig tæt på landsholdet.

Scholes mener heller ikke, at det nødvendigvis ville være bedre for Foden at blive udlejet, selvom han kunne få mere spilletid et andet sted.

- Man skal huske, at han træner med fantastiske spillere hver dag. Hvis han blev udlejet, ville han så have godt af at spille hver uge? På den anden side kan han hver dag træne med Pep Guardiola og David Silva, som er en spiller, han potentielt kan afløse.

- Jeg synes, at han er det bedste sted, og jeg er sikker på, at Pep vil være opmærksom på at give ham spilletid. Og når først sæsonen kommer til det punkt, hvor der er kampe både onsdag og lørdag, skal han nok få tid på banen.

Den engelske midtbanespiller fik et enkelt minut i Community Shield-sejren over Liverpool samt ti minutter, da Manchester City slog West Ham med 0-5 i Premier League-premieren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED