Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2020 21:29
Parker om tragikomisk situation: Vi træner straffespark

Fulham har smidt dyre point væk på brændte straffespark, hvorfor holdet nu må på træningsbanen for at ændre på dette.


Det er tre uger siden, at Adeola Lookman på tåkrummende vis missede et panenka-forsøg fra ellevemeterpletten, efter Fulham har var blevet tildelt et straffespark i overtiden imod West Ham ved stillingen 1-0.

I dag var den igen gal for for The Cottages, der hjemme tabte 3-2 til Everton, efter Ivan Cavaleiro missede endnu et straffespark.

Det er to umådeligt dyre point for Fulham, hvorfor træner Scott Parker nu må prioritere træningstid ved straffesparkspletten.

Det fortalte englænderen selv efter dagens nederlag:

- Vi har været og må igen på træningsbanen for at arbejde på vores straffespark. Sidste gang var jeg sur over, hvordan vi brændte, men Ivan (Cavaleiro red.) er en fantastisk skytte, så det er bare uheldigt, at vi igen ikke formår at eksvere muligheden.

Med nederlaget forbliver Fulham på 17.pladsen med bekymrende fire point efter ni spillerunder.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED